Asumisen palvelujen ja ratkaisujen kehitys

Vuokra-asumisen verkkokauppa

Lumo-verkkokaupan asiakas voi valita ja vuokrata haluamansa asunnon heti. Verkossa toimiva palvelu on otettu hyvin vastaan, ja sen kautta on vuokrattu yli tuhat asuntoa.

yli

1 000

 

Lumo-verkkokaupan kautta vuokrattua asuntoa

 

Palvelua on kehitetty edelleen tuomalla hakukriteereihin uusia, sopivan asunnon löytämistä helpottavia ominaisuuksia. Asuntoa voi hakea vapaiden autopaikkojen perusteella tai rajata haun vain kokonaan uusiin tai peruskorjattuihin asuntoihin. Asiakas voi myös asettaa hakuvahdin, joka lähettää tiedon heti, kun toiveiden mukainen asunto vapautuu.

Monikäyttöinen ja kokonaisvuokraltaan edullisempi asuntokonsepti

VVO-konserni kehittää jatkuvasti uusia asumisen ratkaisuja ja palveluja. Uusi asumisen konsepti Lumo Kompakti kehitettiin kaupungistuvan Suomen ja erityisesti pääkaupunkiseudun tarpeisiin. Lumo Kompakti on kokonaisvuokraltaan edullisempi vaihtoehto. Lumo Kompakti on hyvä asuntovaihtoehto ihmisille, jotka arvostavat tehokkaiden neliöiden monikäyttöisyyttä. Lumo Kompaktia kehitettiin myös joukkoistamalla nuorten keskuudessa. Ensimmäinen kohde on suunnitteilla Vantaan Tikkurilaan.

Lumo Kompakti eroaa tavanomaisesta asunnosta tilojen monikäyttöisyydellä: Esimerkiksi noin 30 neliön asunnoista hukkaneliöt on karsittu. Asunnoissa on yli kolmen neliön monikäyttötila. Wc-kylpyhuone sekä monikäyttötila on erotettu eteistilasta liukuovilla, mikä tuo muunneltavuutta ja väljyyttä sisäänkäyntiin. Liukuovien ollessa auki tila on esteetön.

Yhteiskäyttöautoja vuokrattavissa useilla paikkakunnilla

Lumo-asiakkaiden mahdollisuus yhteiskäyttöautoihin laajeni useimmille VVO-konsernin paikkakunnille vuoden 2016 aikana. Yhteiskäyttöautoja on tarjolla Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Lahdessa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Lumo-etuna asiakkaat saavat ensimmäisen ilmaisen käyntikerran jälkeen tuntuvan alennuksen yhteiskäyttöauton vuokraamisesta.

IoT huolehtii ihanteellisista asumisolosuhteista

VVO-konserni ja verkko-operaattori Digita testasivat asuntojen lämpötila- ja kosteustiedon keräämistä ja hyödyntämistä yhteisessä pilottihankkeessa kevään 2016 aikana. Pilotissa toteutettiin noin 200 huoneistoon lämpötilaolosuhteiden langaton anturointi. Tavoitteena oli säätää kerätyn tiedon perusteella kiinteistön järjestelmiä, jotta asumisolosuhteet pysyvät ihanteellisina. Digitan ratkaisun ansiosta tiedonkeruu on erittäin kustannustehokasta. Pilotin päätyttyä VVO-konserni ja Digita solmivat sopimuksen tekniikan kaupallisesta hyödyntämisestä.

Lue lisää yhtiön verkkosivuilta:

 
 

 

Jaa sivu:

© VVO-yhtymä Oyj 2016 | Yhteystiedot | Aineistopankki